ONLİNE SINAV ANALİZ

7.Sınıf Matematik Online Sınav Çözün

Bu Sınavı ÇözenNihat Aydın
Sınıf: 7.Sınıf
Dersler: Matematik
Soru Sayı: 20
Hazırlayan: Nihat Aydın
DiğerYorumlar - Yorum Yaz - Yönetime Bildir
Bu sınavı çözenler
Ad SoyadDoğruYanlışBoşPuanNotBaşarıİncele
Nihat Aydın1802905 (Pekiyi)%90
Toprak Doğan1613784 (Iyi)%78
Kamrandeniz Ozdamak1442633 (Orta)%63
Ömer Köseci1622774 (Iyi)%77
İrem Ayar839351 (Geçmez)%35
Ahmet Alptug Susam1802905 (Pekiyi)%90
Yasin Gezer8120201 (Geçmez)%20
Zeynep Yüksektepe7130131 (Geçmez)%13
Simay Saygı10100331 (Geçmez)%33
Basri Gideroğlu7310301 (Geçmez)%30
Tugay Türkoğlu1523724 (Iyi)%72
Hasan Aksu1712834 (Iyi)%83
Efe Karpeli8120201 (Geçmez)%20
Zehra Özeren1532704 (Iyi)%70
İhsan Akbulut1118532 (Geçer)%53
İhsan Akbulut1127522 (Geçer)%52
İhsan Akbulut10010502 (Geçer)%50
Ayten Sezgin974331 (Geçmez)%33
Beyza Nur Başaran7130131 (Geçmez)%13
Burcu Komur8120201 (Geçmez)%20
Melike Elif Aslan10100331 (Geçmez)%33
Dilek Sezer20001005 (Pekiyi)%100
Dilek Sezer8120201 (Geçmez)%20
Betül Portakal983321 (Geçmez)%32
Esra Özel7130131 (Geçmez)%13
Uğur Apa416001 (Geçmez)%0
Fahreddin Çeven614071 (Geçmez)%7
Rümeysa Çalışkan7310301 (Geçmez)%30
Kübra Duman515001 (Geçmez)%0
Hasan Gezer1136502 (Geçer)%50
İlayda Uğurlu1325623 (Orta)%62
Oğulcan Baki20001005 (Pekiyi)%100
Enes Şahin20001005 (Pekiyi)%100
Elif Kocataş1064401 (Geçmez)%40
Barış Yigen9110271 (Geçmez)%27
Ayse Ayse8120201 (Geçmez)%20
Enes Şahin596101 (Geçmez)%10
Mustafa Yavuz1325623 (Orta)%62
Sinem Demir1352573 (Orta)%57
Mustafa Çalışkan1550673 (Orta)%67
İlayda Söğüt1460603 (Orta)%60
Emir Furkan Genç7130131 (Geçmez)%13
Ahmet Hakan Yılmaz613181 (Geçmez)%8
Mustafa A.20001005 (Pekiyi)%100




1) Sıfırdan farklı bir tam sayının sıfıra bölümü kaçtır?

     A) 0
     B) 1
     C) -1
     D) Tanımsız
     E) Hiçbiri


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:261
Yanlış Çözüm
:302
Boş Bırakma
:116
Toplam Çözülme
:679

2) Martı ve Can aynı hızla hareket ettiklerine göre martı balığı yakaladığında Can ile arasındaki mesafe kaç metredir?

     A) 7m
     B) 9m
     C) 11m
     D) 13m
     E) 15m


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:152
Yanlış Çözüm
:237
Boş Bırakma
:269
Toplam Çözülme
:658

3) Martı ve Can aynı hızla hareket ettiklerine göre martı balığı yakaladığında Can ile arasındaki mesafe kaç metredir?

     A) 7m
     B) 9m
     C) 11m
     D) 13m
     E) 15m


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:164
Yanlış Çözüm
:271
Boş Bırakma
:262
Toplam Çözülme
:697

4) a ve b pozitif tam sayılardır. a-b=7 olduğuna göre axb+3 ün alabileceği en küçük değer kaçtır?

     A) 9
     B) 10
     C) 11
     D) 12


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:134
Yanlış Çözüm
:199
Boş Bırakma
:124
Toplam Çözülme
:457

5) İki tek sayının toplamı bir tek sayıdır?

     A) Doğru
     B) Yanlış


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:297
Yanlış Çözüm
:78
Boş Bırakma
:75
Toplam Çözülme
:450

6) İki çift sayının toplamı bir çift sayıdır?

     A) Doğru
     B) Yanlış


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:304
Yanlış Çözüm
:71
Boş Bırakma
:66
Toplam Çözülme
:441

7) Bir tek sayı ile bir çift sayının çarpımı bir çift sayıdır?

     A) Doğru
     B) Yanlış


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:270
Yanlış Çözüm
:105
Boş Bırakma
:78
Toplam Çözülme
:453

8) İki tek sayının çarpımı bir çift sayıdır?

     A) Doğru
     B) Yanlış


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:259
Yanlış Çözüm
:116
Boş Bırakma
:75
Toplam Çözülme
:450



9) Yukarıdaki işlemin sonucu kaçtır?

     A) 320
     B) -320
     C) -192
     D) 192


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:95
Yanlış Çözüm
:185
Boş Bırakma
:121
Toplam Çözülme
:401

5 + x =12
y - 3 =  6
z + 6 = -22

10) Yukarıdaki ifadelerde her harf bir tam sayıyı göstermektedir. buna göre x+y+z = kaçtır?

     A) 44
     B) -44
     C) -12
     D) 32


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:170
Yanlış Çözüm
:185
Boş Bırakma
:100
Toplam Çözülme
:455

11) (+7)+(+2)+(-11) işleminin sonucu kaçtır?

     A) -2
     B) -5
     C) +3
     D) +2


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:204
Yanlış Çözüm
:66
Boş Bırakma
:32
Toplam Çözülme
:302

12) (+8)+(-2)+(-3) işleminin sonucu kaçtır?

     A) -3
     B) -5
     C) +3
     D) +5


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:165
Yanlış Çözüm
:69
Boş Bırakma
:28
Toplam Çözülme
:262

13) (+7)-(-2)-(+5) işleminin sonucu kaçtır?

     A) +9
     B) -5
     C) +4
     D) +6


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:170
Yanlış Çözüm
:68
Boş Bırakma
:44
Toplam Çözülme
:282

14) 10 dan hangi tam sayının 2 katını çıkarırsak 16 sayısını elde ederiz?

     A) -5
     B) -4
     C) -3
     D) -2


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:107
Yanlış Çözüm
:114
Boş Bırakma
:59
Toplam Çözülme
:280

15) İki basamaklı en büyük negatif tam sayı ile iki basamaklı en küçük doğal sayının farkı kaçtır?

     A) 108
     B) 20
     C) 18
     D) 15


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:106
Yanlış Çözüm
:94
Boş Bırakma
:57
Toplam Çözülme
:257

16) (+12)+(+7) işlemini sonucu kaçtır?

     A) -19
     B) -5
     C) +5
     D) +19


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:190
Yanlış Çözüm
:57
Boş Bırakma
:29
Toplam Çözülme
:276

17) (+20)-(+4) işleminin sonucu kaçtır?

     A) -24
     B) -16
     C) +16
     D) +24


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:155
Yanlış Çözüm
:67
Boş Bırakma
:32
Toplam Çözülme
:254

18) (-9)+(-7) işleminin sonucu kaçtır?

     A) -18
     B) -16
     C) +16
     D) +18


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:166
Yanlış Çözüm
:62
Boş Bırakma
:30
Toplam Çözülme
:258

19) (-11)-(-1) işleminin sonucu kaçtır?

     A) -12
     B) -10
     C) +10
     D) +12


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:162
Yanlış Çözüm
:93
Boş Bırakma
:33
Toplam Çözülme
:288

(+7) in toplama işlemine göre tersi A,(-8) in toplama işlemine göre tersi B dir.

20) Buna göre, A+B kaçtır?

     A) -2
     B) -1
     C) +1
     D) +15


Bu sorunun tüm üyeleri kapsayan istatistiği
Doğru Çözüm
:132
Yanlış Çözüm
:108
Boş Bırakma
:35
Toplam Çözülme
:275



En yeni ve güncel etkinlikler için bizi takip edin

Bu Haftanın En İyileri

  • Kayıtlı Üye Bulunamadı